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たいじゅー:66.5kg^^
きのーのとれーにんぐ:おやすみ^^
読んだえーごのほんin 2012(12冊。残り18冊)
1 “How to become a marketing superstar (Jeffrey J. Fox)” 2,3,4 “Steve Jobs (Walter Isaacson) 571 pages”5 “Problem Solving 101 (Ken Watanabe)”6 “Start Something That Matters (Blake Mycoskie)”7,8 “The happiness Advantage (Shawn Achor)” 9 “Squawk! (Travis Bradberry) 10“Touch Points (Douglas Conant & Mette Norgaard)”11 “The Encore Effect (Mark Sanborn)” 12 “The Ivy Portfolio (Mebane T. Faber, Eric W. Richardson)”
Now I usually eat Jasmine rice.^^ Jasmine rice is very delicious!!!(^^)(^^)(^^) I purchased KOSHIHIKARI, but it was not so good. KOSHIHIKARI is kind of sticky. Jasmine rice is not sticky. I thought that Jasmine rice is California rice. But actually, it is Thai rice. In 1993, it is so cold in summer in Japan. As a result, rice could not grow up well and we had the poorest crop of rice in 1993. Then Japan imported rice from other countries. At that time, I ate Thai rice. However, Thai rice was not delicious. Since then, I have thought that Thai rice is not so good. However, Jasmine rice is very delicious!!!^^ Thai might improve the quality of rice. Now I am staying in the U.S. I can buy Japanese rice, but I will choose Jasmine rice.^^ Thanks, Thailand.
See you tomorrow.
Takashi Utsugi
こないだこしひかりを買ってきたのですが、これがなんかいまいち。日本の米よりちょっち細長の、じゃすみんらいす^^のほーが私にとってはばっちぐー。^^じゃすみんらいすだと、炊き上がったときにさらさらなんすよね。日本のお米はどっちかっつーとべたべたって感じっす。私はべたべたよりさらさらなお米のほーすきなのよね~。こないだまでずっとこの細長のおこめはかりふぉるにあ米だとおもっていたのですが、袋を良く見たら、たい米でした。^^;JFCってゆー、私の親戚の中学時代の親友のおっちゃんがしゃちょーをしてる会社がたいからゆにゅーしているよーです。1993年の米の大不作で、当時ゆにゅーしたたい米を食べたことがありましたが、かなりおいしくなった^^;ので、それ以来たい米のいめーじはあんましよくありませんでした。ところが、今回のじゃすみんらいすはとってもうまうま。^^これからはこのじゃすみんらいす一本でいこーと思っていますが、もしかしたら玄米とかも買ってためそーかと思っています。今読んでるほんに、玄米はからだにいーとかいてあるもので。。。ああ、そーいえば、おこめをたべるよーになって、らーめんをたべないよーになったらおなかのごろごろがかなり減りました。やっぱ食べるものはけんこーにとってじゅーよーなんだと思います。
すんません、じかんもねっしきょーはこんだけ。
でわ。
うつぎたかし
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